top of page

Een eerste poging!


Door een stop-motion filmpje te maken heb ik getracht kort een inkijkje te geven in mijn onderzoek. Natuurlijk is dit inhoudelijk nog niet wat ik zoek, maar meer een vormonderzoek hoe ik mijn onderzoek zou kunnen presenteren. Ik twijfel echter of de vorm toereikend is. Ik vind het te vrijblijvend en ben op zoek naar een manier waarbij ik tekst, beeld en geluid op een andere manier kan combineren. Op een meer interactieve manier. Ik zou het ook geweldig vinden als de Cadavre Exquis op een of andere manier ook interactief ingezet zou kunnen worden. Wel vind ik de tekst een belangrijk onderdeel en moet ik een oplossing bedenken hoe ik dat het beste kan presenteren.

Een voorbeeld hoe dat zou kunnen is deze Graphic Novel die ik tegen kwam, deze staat ook bij mijn inspiratiebronnen. Het gaat mij dan vooral om de vorm.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Vorm

Comments


bottom of page