top of page

Debatavond: A seat at the table

Bijgewerkt op: 30 mrt. 2020

Een voorstelling als aanleiding om het debat aan te gaan over diversiteit en inclusiviteit.
A seat at the table is een voorstelling van onder meer Saman Amini en stelt in niet mis te verstane woorden hoe het is om gediscrimineerd te worden. De voorstelling is grappig en soms ook heftig doordat de confrontatie niet geschuwd wordt.


Na afloop van de voorstelling heb je het gevoel dat het publiek behoefte heeft aan een nagesprek. Na de voorstelling die ik gezien heb was hier geen ruimte voor. Na contact te hebben gehad met Saman Amini is dat wel een insteek en hebben ze dit tijdens Theaterfestival Boulevard ook gedaan.“A Seat at the Table geeft de toeschouwer, die veelal wit is, een boel om nog lang over na te denken. De kracht van deze voorstelling zit niet alleen in de confronterende verhalen, maar ook in de beeldende details, de veelheid van overwegingen en emoties, de rauwe liedjes van Amini en het gloedvolle, uitstekende acteren.” recensie NRC

Naar aanleiding van de voorstelling willen wij een debatavond organiseren. De dialoog aangaan middels de voorstelling met het publiek. Vorm en inhoud nog nader uit te werken.

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page